кадър Нова твНе разбирам защо хората не искат да се

...
кадър Нова твНе разбирам защо хората не искат да се
Коментари Харесай

Проф. Кожухарова: Не разбирам защо хората не искат да се ваксинират

кадър Нова тв

Не разбирам за какво хората не желаят да се васинират. Това разяснява в ефира на Нова тв проф. Мира Кожухарова. Тя уточни, че четвъртата вълна е пристигнала по-рано от предстоящото.

„ Основното за здравната система е подготовката за всяка последваща вълна. Ако бяхме взели ограничения да се имунизираме по-рано, нямаше да има значение по кое време ще стартира вълната ”, съобщи проф. Кожухарова.

Тя прибавя, че здравното министерство се е провалило в акцията за имунизация.

„ Учудващо е, че няма огромен резултат от всички начинания, които поддържат имунизацията. Интересно е, че хората, които се разболяват нарастват, а хората, които не желаят да се имунизират –не. Почти всеки ден виждам броя на изследваните и имунизираните. Изследваните са в пъти повече от другите. Това е трудноразбираемо за мен ”, споделя специалистът.

„ Има елементи от обществото при които не може да се доближи посредством акции. Политиката, която водим към този миг е доста открита. Всички данни могат да се видят и хората могат да вземат осведомен избор ”, сподели още проф. Кожухарова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР