Кадър Нова твНе може да се прехвърля отговорност непрекъснато. Хората

...
Кадър Нова твНе може да се прехвърля отговорност непрекъснато. Хората
Коментари Харесай

Близките на Андреа: Защо не казват за малкото момче, което е прикрило следите

Кадър Нова тв

Не може да се трансферира отговорност непрестанно. Хората желаят да могат да предявяват своите желани и искания, би трябвало да има правдивост. Не бива да има безнаказаност.

Това е един развой, който се е развивал дълго време и никой не е взел ограничения. Да приемем, че той ще изтърпи едно наказване, само че какво ще се случи след това: след 10-15 години - това ще се повтори още веднъж.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия престъпният психолог проф. Калин Гайдаров във връзка жестокото ликвидиране на Андрея в Галиче.

``
реклама

Той бе безапелационен, че профилът, типажът и закононарушението в Галиче е като това в Сотиря. " Това е нечовешко. Не би трябвало единствено да наказваме, а и да предотвратяваме сходни закононарушения. " Обществото ни е мощно раздрано, всеки е оставен самичък за себе си, би трябвало да се усъвършенства връзката ", счита още той.

Що се отнася до търсения мъж във Варна, в чийто апартамент имаше мощен гърмеж, той съобщи, че огромна част от хората у нас нямат боязън нито от Бога, нито от закона и по тази причина по-слабият страда.

" България се промени доста. Не се ръководят процесите, не се трансформират практиките с цел да могат да дават отговор на публичните процеси. Институциите би трябвало да влязат в пълномощията си дейно, а не номинално. Длъжностните лица би трябвало да управляват и да санкционират ", съобщи той.

По думите му децата би трябвало да бъдат възпитавани от дребни, че те имат отговорности към обществото, към родителите си, към другите деца. " Те израстват със самочувствието, че могат да си решат проблемите сами и няма да бъдат осъдени по тази причина ", счита Гайдаров. 

Според него подобен е образецът от Галиче и жертвата и килърът са се отглеждали сами. Къде са институциите, щом родителите ги няма, запита още той.

Близки на убитото момиче се включиха в ефира на Българска национална телевизия и обявиха, че се излиза с подправени сведения за убийството ѝ. " Ръцете ѝ са били нарязани преди да бъде изнасилена и да бъде заклана. Защо прикриват дребното момче, което е прикрило следите. Съгласна съм да го убия и да изляза след 12 години. Така се дава образец. Никой не желае да живее към този момент тука. Това е нечовешко ", безапелационни са те.

Бащата на Андреа съобщи, че желае пожизнен затвор без право на анулация. " Момичето ми беше културно, възпитано и прилежно. Обаждаше ми се да ми каже по кое време излиза на дискотека.

Не се срещаше с приятеля си, без да ми се обади.  Брат ми я наглеждаше, до момента в който аз бях в Англия. Не мога да остана да пребивавам тука. Няма закони, нямаме право на труд, нямаме независимост. Винаги съм обичал България, само че към този момент няма да остана да пребивавам тука. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР