Кадър Нова твКакво е да нямаш пари, но да намериш

...
Кадър Нова твКакво е да нямаш пари, но да намериш
Коментари Харесай

Дете на „Българската Коледа” се нуждае от помощ

Кадър Нова тв

Какво е да нямаш пари, само че да намериш сили да откажеш помощ, когато не ти се поставя? Това направи предходната година едно семейство от Ботунец и честната им постъпка трогна цяла България. Сега родителите имат потребност от поддръжка – за лекуването на 4-годишния Денис. Вярват, че ще я получат посредством „ Българската Коледа ”, заяви Нова тв.

След 16 интервенции, детето разчита на благотворителната акция за рехабилитация. За дългия път от покрайнините на Ботунец до центъра на София  получава количка. Защото макар нямането, белязало живота му, крадци протягат ръка на остарялата му количка. И това предизвика десетки да предложат пари на фамилията.

Родителите вземат единствено толкоз, колкото коства количката. Останалите пари отхвърлят.

Инициативата на президента обезпечава поддържаща терапия на избавените деца. Но Денис още не е избавен. Предстои му решаваща интервенция на гръбначния дирек, с цел да доживее фантазията си – да тръгне на учебно заведение. Операцията обаче е обособен разход, неосъществим без нашата поддръжка.

Тази година " Българската Коледа " се концентрира върху ранната диагностика и ефикасното лекуване. През цялата година можем да превеждаме пари по сметка, както и да дарим 1 лев с SMS на номер 1117.    

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР