кадър: Нова твКак протича бременността при болните с ковид? Отговори

...
кадър: Нова твКак протича бременността при болните с ковид? Отговори
Коментари Харесай

Професор Костов: Имаме около 50 раждания от майки, заразени с коронавирус. Всички майки и бебета са здрави

кадър: Нова тв

Как протича бременността при болните с коронавирус? Отговори дава експертът:

Ако една жена е с положителен PCR, я одобряват през обособен кулоар и със специфичен логаритъм, сподели още шефът на Майчин дом

" Имаме към 50 раждания от майки, инфектирани с ковид. Всички майки и бебета са здрави. Миналата година 3576 бебета проплакаха през 2020 година в Майчин дом, продължаваме да сме болничното заведение с най-вече раждания в страната ". Това сподели в предаването " Пулс " по NOVA News проф. Иван Костов, шеф на Майчин дом. 

" Не сме имали повече от 15-20 дами с ковид по едно и също време. Ако една жена е с положителен PCR, я одобряваме през обособен кулоар и със специфичен логаритъм, с цел да няма допир с другите родилки на територията на болничното заведение ", описа той. 

По думите му е доста значимо, в случай че бременната знае, че е инфектирана да го заяви, с цел да защищити личния състав и да помогне на себе си. Имало е жени с тежка дихателна непълнота и остри пневмонии, само че случаите са били разрешени по най-хубав метод. 

Той разясни, че майките с ковид могат да кърмят. Те би трябвало да наблюдават положението си, тъй като визира съдовете, индикаторите за кръвосъсирването да се управляват. Нека е проведено, а не самосиндикално. Психическото положение също е доста значимо. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР