Кадър: Нова ТвИзмами с евтин наем на апартамент през Facebook.

...
Кадър: Нова ТвИзмами с евтин наем на апартамент през Facebook.
Коментари Харесай

Пазете се! Измамница дава апартамент под наем, а всъщност…

Кадър: Нова Тв

Измами с на ниска цена наем на апартамент през Фейсбук. Жена предлага едно и също жилище на разнообразни хора, като от всички взема капаро, а до оглед не се стига и парите в никакъв случай не се връщат, оповестява Нова телевизия.
 

Измамите стават през групи във Фейсбук, в които се търсят и оферират жилища чартърен без брокери.
 
Схемата е една и съща. Когато нов консуматор пусне публикация, с него се свързва жена, предлагаща доста ниска оферта за хубаво жилище в претенции регион. Един от излъганите е Радостин.
 
" Пратих и капаро със съответната сума и на идващия ден въпросната госпожа по този начин и не се появи. Прати ми SMS, че била доста зле ", сподели пострадалият Радостин Тодоров.
 
Недвижимата благосъстоятелност, предлагана от Гергана, се оказва движима. Един и същ апартамент е обявяван в разнообразни квартали, съгласно търсенето на наемателите.
 
Един от адресите, на който  наемодателката твърди, че се намира апартаментът, се оказа трафопост.
 
" Масово сега се случват такива неща в обществените мрежи. Хора качват хубави фотоси на нереално ниски цени ", съобщи консултантът на недвижими парцели Натали Кирилова.
 
Николета също попада в схемата. Тя превежда 150 лева на наемодателката. До оглед още веднъж не се стига, капарото също не е върнато.
 
" Пуснах пост във Фейсбук групите. Останах сюрпризирана, тъй като най-малко 10 индивида се свързаха с мен, които също са изгърмели като мен ", добави пострадалата Николета Аврамова.
 
Това не е първата машинация на Гергана. През 2015 година на същия принцип е предложила и студентски общежития против възнаграждение.
 
За машинация законът планува отнемане от независимост от 1 до 6 години.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР