кадър Нова твХората, които ще участват в изборния процес, трябва

...
кадър Нова твХората, които ще участват в изборния процес, трябва
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Хората, които ще работят на изборите, трябва да се ваксинират

кадър Нова тв

Хората, които ще вземат участие в изборния развой, би трябвало да се имунизират, предпочитано.

„ Важно е от здравна позиция да се направи всичко допустимо, с цел да се снижи риска във всеки един стадий от изборите, в това число предизборната акция, както и да се защитят  хората, които ще обезпечат вота. В момента тези, които ще вземат участие в изборния развой би трябвало да бъдат включени към някои от първите групи, които ще се имунизират ”. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " пулмологът лекар Александър Симидчиев, един от медиците, които във вторник участваха в консултациите при президента Румен Радев.

„ Могат да бъдат препоръчани ограничения, които понижават риска. Единият вид е това да са хора, които са преболедували вируса, или са имунизирани ”, съобщи той и добави. „ Ваксини има поръчани за цялото население. Единствено скоростта, с която хората ще бъдат имунизирани едни по отношение на други ще е въпрос ”.

По думите му  новият проблем в идните избори ще са секциите за гласоподаване в лечебните заведения, защото там би трябвало да гласоподават пациенти с ковид. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР