кадър Нова твГорски служител преби бракониер. Кадрите са запечатани с

...
кадър Нова твГорски служител преби бракониер. Кадрите са запечатани с
Коментари Харесай

Горски преби бракониер в Дупница

кадър Нова тв

Горски чиновник преби нарушител. Кадрите са запечатани с телефонна камера. Извършителят на побоя е арестуван, като против него към този момент се води следствие. Пострадалият е нееднократен извършител на закона, като на три пъти от него са иззети и коли, съобщи Нова тв.

Човекът, който нанася ударите на клипа е горският чиновник Кристиян Сулев. Жертвата - Костадин Станчев - добре прочут в сектора като постоянен нарушител. Двамата се срещат два дни преди багра - в гората - тогава Сулев залавя Станчев за следващ път да добива нелегално дървесина и конфискува джипа му. Станчев обаче не носел персоналната си карта и двамата се разбрали да се срещнат в Дупница, с цел да може горският чиновник да снеме самоличността на нарушителя.

От Горското стопанство обявиха, че преди да стартира да го бие,  горският чиновник е бил предизвикан, а по-късно и атакуван.

Горските чиновници позволяват, че сътрудника им е станал жертва на сюжет, с цел да бъде уволнен, и пътят пред бракониерите в гората да бъде разчистен. В самия клип се чува по какъв начин жертвата на багра, до момента в който понася ударите, непрестанно подканя създателя на фрагментите да продължава да снима.

Кристиян Сулев е бил назначен в горското стопанство преди година. За този интервал той нямал прегрешения и проблеми с дисциплината. В дните преди Нова година взел участие в поредност от акции за конфискуване на коли от бракониери. Освен горски чиновник Сулев е и треньор по кикбокс. В късния следобед потърпевшият Станчев беше превозен към столична болница. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР