кадър Нова твДрастичен скок в онлайн продажбите отчитат магазините във

...
кадър Нова твДрастичен скок в онлайн продажбите отчитат магазините във
Коментари Харесай

Драстичен скок на онлайн продажбите

кадър Нова тв

Драстичен скок в онлайн продажбите регистрират магазините във виртуалното пространство. Заради епидемията мнозина взеха решение да поръчат подаръците за Коледа от онлайн търговците, оповестява Нова тв.

В всекидневието си Илиана пазари както онлайн, по този начин и на място в магазините. Заради пандемията обаче телефонът й се трансформира в пръв асистент при избора на дарове.

„ В момента най-вече пазаря в детски уеб сайтове ”, изяснява Илияна Георгиева.

Освен за дребната й племенница, Илиана е подготвила дарове за още 9 души, въпреки и с по-скромен бюджет.

„ Заложих на малко по-икономични дарове, поради ситуацията и поради несигурните няколко месеца, които ни чакат ”, изяснява Илияна.

Повече от половината българи обаче са решили да купят дарове на до четирима души. Най-много хора са отделили сред 100 и 250 лв. за изненади за околните си.

„ Това, което виждаме като нараснало търсене през коледния интервал, са типичните дарове в категория артикули, като мода, обувки, облекла ”, изясни Нора Кальонска, маркетинг управител.

Стоенето у дома също се отразява на избора при извършване на покупки. Експерти регистрират растеж в продажбите на преносими компютри и таблети.

Онлайн търговията крие и опасности, изключително за тези, които пазариха за първи път в мрежата поради пандемията.

„ Онлайн цените са доста гъвкави, доста постоянно могат да се вършат такива подвеждащи акции ”, изяснява Богомил Николов, ръководител на „ Активни консуматори ”.

Все отново, в случай че попаднем на повреден или нежелателен подарък, единственият вид да го върнем е, в случай че разполагаме с касовата записка, напомнят специалисти.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР