кадър Нова твБСП обмисля да подкрепи идята на Мая Манолова

...
кадър Нова твБСП обмисля да подкрепи идята на Мая Манолова
Коментари Харесай

БСП може да го предложи служебният кабинет да стане редовен

кадър Нова тв

Българска социалистическа партия обмисля да поддържа идята на Мая Манолова в този момент настоящото служебно държавно управление да стане постоянно. Това стана ясно от думите на зам. шефа на соцпартията Атанас Зафиров пред Нова телевизия.

" Възможен вид е ", позволи той. В същото време се застрахова, че  " разновидностите са доста, най-малкото би трябвало първо да се допитаме до партията и до нашите сътрудници, и до другите политически сили ". Преди ден пък аленото управление разгласи, че няма да поддържа оповестения от водача на " ИТН "  Слави Трифонов проектокабинет.

За да се стигне до трансформацията на служебното държавно управление в постоянно би трябвало да изтече законовата процедура - първите две формации ИТН и ГЕРБ, да върнат мандатите си и третият да бъде връчен на БСП. Това се случи при започване на май, поради което се случиха и предварителните парламентарни избори на 11 юли.

" Навремето имаше един въпрос " Кой предложи Пеевски ". Сега бих попитал " Кой предложи Василев за министър председател ". Не излиза наяве на какъв конгрес е взето това решение. Не излиза наяве и кой застава зад него ", подлага на критика заместника на Нинова групировката на Трифонов.

" Това, което ви подсигурявам, че ще бъде направено, е, че ще влезем в режим на разговор. Всичко ще бъде поставено на масата, пред очите на цялото общество и където му е мястото – в българския парламент. Не от ефира на малкия екран, не от прозореца на джипката ", добави Зафиров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР