кадър Нова твБизон и аввиаторски слънчеви очила подари Джо Байдън

...
кадър Нова твБизон и аввиаторски слънчеви очила подари Джо Байдън
Коментари Харесай

Американския президент дари Путин с бизон

кадър Нова тв

Бизон и аввиаторски слънчеви очила подари Джо Байдън на Владимир Путин. Това твърди чиновник на Белия дом пред CNN, съобщи.

Слънчевите очила са създадени от американска компания, която ги е предоставила на американската войска и нейните сътрудници от НАТО. Самият Байдън също е обожател на сходен модел очила.

Това не е единственият подарък, който Байдън е направил на Путин. Той е дарил съветския президент с кристална статуя на американски бизон - националния бозайник на Съединени американски щати - направена от Steuben Glass от Ню Йорк, съгласно длъжностното лице.

Авиаторските очила, свързани с НАТО, са алегорични. Подаръкът идва след срещата на върха на отбранителния алианс в Брюксел, на която Байдън участва. По време на срещата на върха Байдън удостовери уговорката на Съединени американски щати към военния алианс и прикани западните съдружници да се настроят по-добре против Русия и Китай.

Компанията, Randolph USA, създава своите очила в Масачузетс, изяснява служителят. През 1978 година компанията сплотява сили с американската войска, с цел да създаде HGU-4 / P Aviator, който е предопределен за водачи на изтребители.

Кристалната статуя на американския бизон съставлява мощ, единение и резистентност, споделя служителят. Американският бизон е националният бозайник на Съединени американски щати от 2016 година, когато президентът Барак Обама подписа Националния закон за наследството на бизоните.

Според длъжностното лице скулптурата е имала основа от черешово дърво, с цел да символизира някогашния президент на Съединени американски щати Джордж Вашингтон, както и персонализиран гравиран надпис, отбелязващ срещата сред двамата водачи.

След срещата им на върха в Женева, Байдън съобщи по време на конференция, че се е фокусирал върху правата на индивида и постигането на постоянни връзки с Русия по време на договарянията им с високи залози.

По-рано Путин съобщи на обособена конференция, че не е разкрил неприязън по време на диалога. Срещата на върха приключи със непретенциозно съглашение за връщане на посланика на всяка страна на техния пост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР