кадър Нова твАвтомобил пропадна и заседна в яма в Стария

...
кадър Нова твАвтомобил пропадна и заседна в яма в Стария
Коментари Харесай

Кола пропадна в яма в Стария град на Велико Търново

кадър Нова тв

Автомобил пропадна и заседна в яма в Стария град на Велико Търново. Кадрите са на фенове на Нова тв.

След ВиК-ремонт, отворил се кратер погълна автомобила. Ремонтът на автомобила, става известно, ще е за сметка на пострадалия. Напрежението измежду жителите там ескалира. Случаят е от преди два дни, а в сряда дупката към този момент е запълнена.

„ Течът беше от преди седмица. Неколкократно със съседи подавахме сигнали да бъде отхвърлен, само че едвам когато колата ни пропадна, бяха взети някакви ограничения. Инфраструктурният проблем е от години и се задълбочава. Не се взимат никакви съответни ограничения ”, описа собственичката на пропадналия автомобил Соня Петрова.

На място идва полиция, която сформира констативен протокол. Съпругът на Соня, който кара автомобила, не е отговорен за случая, само че ще би трябвало да поеме самичък ремонта, защото застраховката „ Гражданска отговорност ” не покрива сходен тип вреди.

Жители на тази част от квартала споделиха пред NOVA, че с изключение на с пътната инфраструктура, имат проблем и със сметоизвозването, както и със снегопочистването през зимата. Дори таксита отхвърлят да идат до техните адреси. Линейките доближават, само че мъчно.

Екип на NOVA потърси отговор от Община Велико Търново. Оттам обявиха, че има планове, които би трябвало да стартират до няколко месеца, в случай че няма обжалване на фирмите-изпълнители. От ВиК към момента не са дали отговор на запитването на екипа ни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР