Кадър Нова твАгресията във влаковете не е толкова честа, но

...
Кадър Нова твАгресията във влаковете не е толкова честа, но
Коментари Харесай

Заради агресия във влака: Пътниците са под надзора на патрулиращи полицаи

Кадър Нова тв

Агресията във влаковете не е толкоз честа, само че въпреки всичко се среща. Затова БДЖ работи за предварителна защита дружно с Министерство на вътрешните работи. Във влаковете, които сме ги определили като рискови имаме наложително патрулиращ служител на реда. В случая, който стана прочут през вчерашния ден поради неприятната преживелица с гратисчиите, които са създали скандал на пасажерите и кондукторите, не е имало служител на реда. В последна сметка двамата извършители са били таксувани по по-скъпи цени, защото се водят като пасажери без билети. Агресията им е била допълнително в сравнение с е всекидневно. Това разяснява във връзка вчерашния противен случай Ангел Даскалов, шеф секция " Пътнически транспорти " - Пловдив пред камерата на Нова тв.

``
реклама

Разговарях със чиновниците си, споделиха, че не са уплашени, не престават да си правят работата. Просто това е част от работата им, уточни той.

Аз също разбрах, че съответно тези двама извършители, постоянно се возят във влака без да си заплащат билет. Пътниците също са се намесили в тази ситуация, което демонстрира, че хората си имат мнение и не са съгласни с сходно държание, разяснява Даскалов.

За страдание Министерство на вътрешните работи не може да обезпечи във всеки трен най-малко по един служител на реда, само че най-малко в рисковите има служител на реда, който да оказва подпомагане на нашите чиновници. Сега още веднъж ще проучваме обстановката и ще желаеме спомагателни полицейски сили, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР