Кадър Нова тв, vbox7.comЧерен жип блъсна два пъти спряла кола

...
Кадър Нова тв, vbox7.comЧерен жип блъсна два пъти спряла кола
Коментари Харесай

Черен джип Кубче блъска нарочно два пъти малка кола в центъра на София. Момичето и излезе и го замери с бутилка

Кадър Нова тв, vbox7.com

Черен жип блъсна два пъти спряла кола след вербален спор сред двамата водачи. Разигралият се екшън блокира придвижването на  кръстовище в центъра на София. Няколко коли съумяват да минат на косъм, до момента в който джипът удря с предната си броня калника на дребния червен автомобил.

От колата изскача момиче, което хвърля бутилка по джипа.

След още един удар,  шофьорът на черния автомобил отпрашва с мръсна газ и свива в близка директна. Агресията е снимана е с видеорегистратор от инцидентно преминаваща кола. Кадрите бяха изпратени в рубриката ни „ Моята вест ” на Нова тв, съобщи Стандарт.

След излъчването им прокуратурата се самосезира.

Случаят сложи въпроса какво може да провокира сходна експанзия на пътя. „ Очевидно водачите са имали задявка по-рано, може би на различен бул.. Вече при потеглянето аленият автомобил не е следвал най-късия път в завоя, при което джипът го изпреварва от ляво. Това е нарушаване. След това черната кола стопира, а алената минава от дясно и също стопира. На този бул. има знак, че паркирането и престоят са неразрешени. Мисля, че в София обаче никой не гледа знаците. Вероятно и двамата просто са решили да си потърсят сметка ”, разяснява в ефира на „ Здравей, България ” Красимир Георгиев от Асоциацията за подготовка на автомобилисти в България.

По информация на NOVA, черният джип е регистриран на името на компания в София.   



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР