Кадър: Нова твВ голям наш град ще опитат да резплетат

...
Кадър: Нова твВ голям наш град ще опитат да резплетат
Коментари Харесай

Проверяват смъртта на млад офицер в Пловдив

Кадър: " Нова тв "

В огромен наш град ще опитат да резплетат мистерията към едно покруса. Досъдебното произвеждане за гибелта на млад офицер е взето на специфичен контрол от Върховна касационна прокуратура и Военно-апелативна прокуратура, оповестиха от държавното обвиняване.

" Във връзка с появили се изявления в медиите във връзка гибелта на млад офицер от Военна полиция-Пловдив във Военноокръжна прокуратура-Сливен е формирано досъдебно произвеждане и незабавно е изработен оглед на място от боен следовател ", оповестиха от Прокуратура на Република България. 

Внезапно зародилият драматичен случай постанова навреме изясняване на голям брой условия, както на мястото на местопроизшествието, по този начин и в местоработата на умрелия. С оглед на това, както и на покачвания публичен интерес, досъдебното произвеждане бе взето на специфичен контрол от Военно-апелативна прокуратура и Върховна касационна прокуратура.

По досъдебното произвеждане се правят всички нужни дейности по следствието. Досега след извършените първични огледи са назначени съдебномедицинска, 2 съдебнохимически, съдебнобалистична и съдебнотехническа експертизи. Събират се писмени доказателства и са планувани в натоварен ред разпити на очевидци, имащи отношение към предмета на доказване, написа bgonair.bg.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР