Кадър Нова тв: Още на старта на Игри на волята“

...
Кадър Нова тв: Още на старта на Игри на волята“
Коментари Харесай

Румен Радев и гаджето му Теди Мудева грабнаха сърцата на България в Игри на волята

Кадър Нова тв: Още на старта на „ Игри на волята “ по Нова тв феновете към този момент имат свои любимци.

Румен Радев и приятелката му са една от най-симпатичните двойки.

Те победиха в първото съревнование.

Отборите са разграничени на мъже, дами и двойки.

Победители станаха двойките.

На второ място приключи тимът на мъжете, които съумяха да избегнат тежката орис на изгубилия, само че понесоха значителен удар по своите горделивост и его.​

​На последно място приключи тимът на дамите, чиято вечер ще бъде изпълнена с камъни, мраз, изсъхнал самун и още камъни, а единственият пламък, на който могат да се надяват, е пламъкът на вярата за едно по-добро и сполучливо на следващия ден.
Румен Радев с изключение на, че притегля погледите, където и да отиде​ е 7-кратен републикански първенец по джудо​. Има над 300 медала от спортни надпревари в България и чужбина. ​Той е… Румен Радев и желае да бъде идващият президент на Игри на волята, показаха от изданието.Изсипаха се мнения:Успех! Готино момче!Ето и един от най-показателните мнения:Мачкай Румба, към този момент ти и чичака сте ми любимци и изглеждате най-подготвени.С това име няма по какъв начин да ми хареса.Да не е наследник на президента?Дано си един от последните, които ще напусне.Не си губете времето да гледате предаването, като не ви харесват участниците. Има всевъзможни, с цел да има конспирация другояче досада.Момчето се показа съвършено, тия мнения са повече от ужасни, по какъв начин ги преценихте за 30 минути всички.Приятелката му Теодора Мудева сподели забележителна форма в борбата.Тя е Мис България 2018​ и се дефинира като жилест и пригодим човек. Смята, че емоционалността й е огромен коз. Разбира се в мненията доста хора ги разсипаха:R.I.P на връзката имЩе се апелирам да не се карат за битовизми.Тя е красива, за разлика от гаджето.До година се протоколирам с мъжът и трите деца.И тази година няма да виждам.Доста красиво момиче, не знам тая дивотия до по кое време ще живее измежду обществото…Изключително елементарен народ…Срам ме е, че учите децата си да бъдат такива злобни и дребни души…SOS…Така или другояче интригата към този момент факт в шоуто.Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев са единомислещи, че такова шоу до момента не е имало.Над 8000 души са взели участие в кастингите.Вчера Ники Василковски издаде, че фотосите са правени в региона на Странджа на малко прочут плаж.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР