Кадър Нова тв „Няма шанс да подкрепим искането на БСП

...
Кадър Нова тв „Няма шанс да подкрепим искането на БСП
Коментари Харесай

Марешки си повярва иска разпускане на парламента и президентството


Кадър Нова тв

„ Няма късмет да подкрепим настояването на Българска социалистическа партия за референдум по Истанбулската спогодба. Това е следващото цинично предложение, което идва от тяхна страна”, съобщи в „ Събуди се” по Нова тв водачът на партия ВОЛЯ Весели Марешки.

„ Моето персонално мнение е, че няма по какъв начин да не поддържа текстове, които се отнасят до отбрана правата на дамите и децата и правото им на заслужен живот”, добави той.

„ Искаме президентството и Народното събрание да се разхлабен, тъй като там няма действителни хора, а високоплатени актьори, на които някой им написа речите. Те ги наизустяват и ги произнасят. Правим доклад на една година на президентската институция. Аз одобрявам индивидът Румен Радев, а не президентът Румен Радев, която единствено ругатни депутатите”, сподели още Веселин Марешки.

По отношение на вота на съмнение той съобщи, че няма по какъв начин ВОЛЯ да взе участие в "един подобен неправилен цирк ", когато липсва опция.

„ В залата се видя един беззъб избор, който най-после се трансформира и в безсрамен, тъй като един от депутатите на Българска социалистическа партия сподели, че разчитат на Патриотите да ги подкрепят”, разясни още водачът на ВОЛЯ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР