Кадър Нова твИмаме човек с 9 присъди, който вместо да

...
Кадър Нова твИмаме човек с 9 присъди, който вместо да
Коментари Харесай

Джамбазки в ефира: Човек с 9 присъди трябва да чука камъни в затвора

Кадър Нова тв

" Имаме човек с 9 присъди, който вместо да е в пандиза и да чука камъни, е на улицата още веднъж с нож в ръка. Ако този човек Плъха, неговият приятел Пора и целият зоопарк влязат в дома ми, аз ще постъпя по същия метод. И всеки естествен човек ще постъпи по този начин ". Това съобщи Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация за " Здравей, България " във връзка ареста на доктор от Пловдив, който умъртви апаш. 

Евродепутатът беше безапелационен, че обвиняванията против доктор Иван Димитров би трябвало да бъдат свалени и той да бъде пуснат на независимост.

В същото време Джамбазки прикани да се уточни текстът за неизбежната самозащита, с цел да няма неясноти. Той повдигна и въпроса за притежанието на персонално огнестрелно оръжие за самозащита.

" Текстът на закона е превъзходен - няма превишаване на рамките на неизбежна самозащита, когато нападението е в личния ти дом. Принципът е този: всеки има право да пази имуществото, достойнството, достолепието и здравето си ", съобщи на собствен ред юристът Марин Марковски.

„ Тук няма драма. Фактите ще бъдат изнесени ясно. Достатъчно е да се види трупът – къде е входната и изходната рана. Няма спънка правосъдният доктор да каже, че той е прострелян вътре и след това е минал 20-30 метра до колата. Прострелян човек не значи, че рухва. Това става по филмите ”, допълни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР