Кадър Нова твЕдин вампир си е вампир, той не става

...
Кадър Нова твЕдин вампир си е вампир, той не става
Коментари Харесай

Адвокат Марковски с коментар за жестоките убийства в Нови Искър: Вампирът си е вампир, трябва да заловят виновните

Кадър Нова тв

" Един върколак си е върколак, той не става краткотрайно върколак. Ако не бъде заловен ужасът в обществото ще се усили в историята на България такова всеобщо ликвидиране няма, има серийни убийства, казусът на Здравко Петров, който излежава доживотна присъда ". Това съобщи юрист Марковски във връзка жестоката кланица в Нови Искър, при която бяха убити 6 души, представен от Пик.

Адвокатът съобщи пред Нова телевизия, че все пак има вяра, че казусът ще се разнищи, като съобщи, че огледът би трябвало да е доста деликатен, фотосите би трябвало да се вършат от правосъден фотограф. Той напомни казусът Белнейски, където бяха открити фасове от самите униформени, което е безусловно неприемливо.

Според Марковски при стрелбата има входно-изходни рани и може и би трябвало да се направи възстановка. По думите му не може причинителят да е един човек, тъй като като се стреля, другите ще реагират.

В предаването на Милен Цветков пък специалист по сигурността даже разгласи, че убийствата носят почерка на Албанската мафия, които не оставяли жив човек след себе си.

Адвокат Марковски акцентира, че най-важното в тази ситуация е да се съберат доказателствата и да се прави обширен оглед на закононарушението, както в къщата, по този начин и към планове джип. " Хората би трябвало да си поставят камери, не е скъпо. Когато има камери и светлина, вероятността за закононарушение се понижава, както и алармена система. Това може да защищити живота на хората, дребни и не са скъпи ", съобщи още юрист Марковски.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР