кадър Нова телевизияЛидерът на градската организация на БСП във Варна

...
кадър Нова телевизияЛидерът на градската организация на БСП във Варна
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП: Не е нормално това, което става във Варна. Кой председател на общински съвет се страхува да го свика?

кадър Нова телевизия

Лидерът на градската организация на Българска социалистическа партия във Варна Борислав Гуцанов съобщи изрично в студиото на предаването на „ Плюс – минус “ по Нова телевизия, че няма желание да се кандидатира за поста на Корнелия Нинова.

Попитан дали счита да взе участие в конкуренцията са ръководител на Българска социалистическа партия той разяснява, че няма да се кандидатира и изясни това с нуждата да води варненската организация на социалистите, която е втората по величина в страната.

Гуцанов разяснява изявленията на Кирил Добрев, че тук-там партията била като „ сакат кон “ като напомни, че точно Добрев е отговарял за организационната активност. „ Когато това е било твоя работа, по-скоро би трябвало да си подадеш оставката като заместник-председател, а не да се кандидатираш за ръководител “, съобщи водачът на варненските социалисти. Той заяви също, че над 50% от номинациите от варненските организации на Българска социалистическа партия са водач са за Корнелия Нинова.

По мотив опитът да бъде заменен предишното лято точно от Нинова, Гуцанов разяснява, че въпросът е бил кардинален, тъй като е било неприемливо да се наруши устава на партията. „ Доста хора са се стремели да дава информация за Варна, която е много надалеч от истината “, добави той. По негови думи това е повлияло на локалните избори в морския град, които социалистите са имали действителен късмет да завоюват.

„ Не би трябвало да се мисли кой водач на Българска социалистическа партия ще се изправи против Бойко Борисов на изборите, тъй като ние не сме лидерска партия. Българска социалистическа партия се изправя като партия против ГЕРБ и този модел на ръководство на страната “, изясни Борислав Гуцанов и акцентира, че какво то и да се случи при избора на водач, Българска социалистическа партия ще бъде обединена след конгреса си.

„ Не е обикновено това, което става във Варна “, разяснява той в отговор на въпрос дали е правилно, че за пет месеца общинският съвет в града е заседавал единствено два пъти. Гуцанов посочи два съществени казуса на Варна, единият от които несъмнено е скъсаната отходна тръба във Варненското езеро. Той изясни, че към този момент казусът е решен, само че това не оневинява ръководещите за това, че месеци наред са крили от жителите съществуването на казуса.

„ Кой е този ръководител на общински съвет, който няма смелостта да го събере, с цел да се разиска подобен въпрос? “, разяснява Гуцанов. Лидерът на варненските социалисти добави, че другият огромен проблем е, че Варна ще бъде един от най-пострадалите от коронавирус рецесията градове. Това е поради структурата на стопанската система ѝ, тъй като повече от половината от нейния Брутният вътрешен продукт е обвързван с туризма. Според Гуцанов благоприятни условия за помощ би трябвало да се търсят както от общината, по този начин и от страната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР