Кадър Нова телевизияБебе на 9 дни е било настанено в

...
Кадър Нова телевизияБебе на 9 дни е било настанено в
Коментари Харесай

Температура от 15 градуса във ВИП стая за новородени в старозагорската болница

Кадър Нова телевизия

Бебе на 9 дни е било настанено в болнична стая, в която температурата била едвам 15 градуса. За това алармира майката на детето, която качи и клип в обществените мрежи. Действието се развива в Клиниката по педиатрия на Университетската многопрофилна болница в Стара Загора, споделя Нова тв.

В ефира на „ Здравей, България ” Анелия Драголова описа, че се наложило синът й да постъпи в болничното заведение след съществено задавяне. След настаняването им дамата открила, че парното работи на избрани шпации. От управлението обяснили, че тъкмо в оня миг лечебното заведение прекосявало към друга система за отопление – такава на газ.

Проф. Петрана Чакърова, началник на Педиатричното поделение, изясни, че в началото детето е било ориентирано към Неонатологията. Майката обаче отказала момченцето да бъде настанено там, тъй като не се приемали придружители.

Медикът се оплака от неприятно отношение към екипа от страна на родителите на бебето. Те пък обясниха, че решили да създадат случая обществено притежание, с цел да оказват помощ на болничното заведение да получи съответно финансиране и да позволи проблемите си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР