Кадър: Нова телевизияЗа изключително неприятен инцидент навръх Гергьовден информира Нова

...
Кадър: Нова телевизияЗа изключително неприятен инцидент навръх Гергьовден информира Нова
Коментари Харесай

Ексвоенен простреля младеж в крака, бил бивше гадже на дъщеря му

Кадър: " Нова телевизия "

За извънредно противен случай точно на Гергьовден осведоми " Нова телевизия ".  Случката е снимана на видео, излъчено в тазсутрешния ефир.

Бивш боен е насочил военен револвер в глава на юноша, а в следствие го прострелва в крайници, а съдът пуска причинителя под парична гаранция. Прокуратурата пък го упреква не в опит за ликвидиране, а в причиняване на телесна щета.

Стрелецът е решил да сплаши момче, подарило цветя на щерка му. Мъжът е някогашният боен Ангел Гъбов, а момчето е 22-годишният Валентин Христов, споделя " Нова телевизия ". Всичко се случва към среднощ на 6 май.  Ангел Гъбов е татко на някогашната другарка на Валентин, а 22-годишният юноша ден по-рано е подарил цветя на щерка му, с която поддържали положителни взаимоотношения. Заведението е на родителите на младежа. Всички родственици са били на фамилна колекция за Гергьовден. Бившият боен извикал Валентин отвън заведението.

„ В момента, в който аз излязох, той ми насочи револвер в главата, компактно до челото. И ми сподели, че ще ме простреля сред очите. По инстинкт му бутнах ръката и той ме простреля в крайници. След това подвигна револвера към главата ми и сподели, че ще ме простреля, само че револверът засече. След като револверът не стрелна, той ми сподели, че оставя тази работа незавършена и че ще ме простреля изцяло ”, споделя момчето.

Валентин е откаран в Спешна помощ с щедро кръвотечение от крайници. Има входна и изходна рана от патрона и към момента се възвръща.

„ В момента положението ми е доста тежко. Едва стъпвам, повличам си крайници. Докторите споделят, че съм извадил огромен шанс, защото патронът е минал на два милиметра от артерията. Можело е да приключа всичко за минута ”, споделя още Валентин.

Никой от празнуващите не схваща какво се е случило пред заведението. Единствен очевидец е мъж от прилежащата маса.

„ Първо се чу изстрел. Не знаех какво се случва, след това му опря револвер в главата. Аз го видях, че потегля надолу, той се качи в колата си и отпътува ”, споделя очевидецът Добромир Ельонов.

46-годишният Ангел Гъбов е арестуван още същата вечер. Иззет му e законнo притежавания револвер. Въпреки всички данни за опит за ликвидиране, материалите по случая са докладвани не на Окръжната прокуратура, а на Районната. А работното обвиняване е като при сборичкване – причиняване на междинна телесна щета, потвърдиха и от прокуратурата в Плевен. На база на тези обвинявания стрелецът е пуснат от ареста против 2000 лева гаранция, която той апелира.  И още на другия ден отпътува в чужбина, с цел да кара тир. Екип на NOVA опита да се свърже с него на адрес, само че в жилището му нямаше никой. Телефонът на Ангел Гъбов е изключен. Дъщеря му също не беше открита. Единствено брачната половинка му отговори на позвъняването ни.

Така към този момент две седмици Валентин и фамилията му живеят в боязън. Те упорстват единствено за едно – правдивост и да не живеят в боязън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР