Кадър: Нова телевизияЗа инцидент със служители на Чистота в София

...
Кадър: Нова телевизияЗа инцидент със служители на Чистота в София
Коментари Харесай

Млад мъж пред Нова: Тръгнах да снимам служители на Чистота, а ме замериха с лопата

Кадър: " Нова телевизия "

За случай със чиновници на " Чистота " в София описа млад мъж пред " Нова телевизия ".

По думите му, е бил ударен с лопата по главата поради опит да ги снима служащите, които миели столичен бул.. Пострадалият Иван Иванов се е събудил в болница със съществени пострадвания. По думите му чиновниците, които го атакували, са избягали с камиона.

„ Замериха ме с лопата. Ударът беше мощен, имах шанс и съм добре. Паднах на земята, събраха се хора и кола за спешна помощ ме откара в болница ”, описа Иванов.

„ Екипът прави социална активност. Исках да фотографирам по какъв начин не мият улиците, а единствено ги мокрят. Мисля, че експанзията беше провокирана от това, че те знаят, че това, което вършат, е машинация и като ги фотографирам, ще ги разоблича ”, добави той.

„ В момента тече вътрешно следствие по отношение на предоставения видеоматериал. Ако резултатите от нея покажат, че наши чиновници не са си свършили качествено работата или са прибегнали до разпра, то те ще бъдат глобени ”, съобщи Руси Русев, началник " Транспорт " – ЗМБГ.

„ За нас държанието на господина е провокация. Нашите чиновници неведнъж акцентират, че не желаят да бъдат снимани ”, добави той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР