Кадър: Нова телевизияВъпреки, че обявиха за първи случай на заболял

...
Кадър: Нова телевизияВъпреки, че обявиха за първи случай на заболял
Коментари Харесай

Александър Симидчиев: Още през януари имах пациент с коронавирус

Кадър: " Нова телевизия "

Въпреки, че оповестиха за първи случай на болен с ковид у нас през март, се оказва, че подобен е имало два месеца по-рано - през януари. Това разкри в ефира на " Нова телевизия " пулмологът доктор Александър Симидчиев.

По думите му, диагностицираният е бил младеж. Той е бил с негативен PCR тест, а болестта е намерено с помощта на рентгенови фотоси. В ефира Симидчиев сподели рентгенови фотоси на дробовете на собствен пациент и изясни по какъв начин се е развила заболяването при него.

„ Аз нерядко получавам и пациенти, при които борим последствията от ковид. Затова толкоз буйно пазя тезата, че би трябвало да предотвратим боледуването. От осем пациенти, единствено при двама възобновяване стана доста бързо. При други двама не можем да върнем изменението, те са с доста съществени последствия ”, изясни пулмологът.

Според него положителната вест е, че с всеки минал ден се откриват нови обстоятелства за битката с ковид, както и, че следва утвърждението на две ваксини против него. Според него няма едно нещо, с което да се пребори вируса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР