Кадър: Нова телевизияСоциологът Андрей Райчев смята, че Румен Радев не

...
Кадър: Нова телевизияСоциологът Андрей Райчев смята, че Румен Радев не
Коментари Харесай

Райчев: Радев може да спечели и без БСП. Новата коалиция на Манолова и Отровното трио ми прилича на Левски-Спартак

Кадър: " Нова телевизия "

Социологът Андрей Райчев счита, че Румен Радев не е съгласувал със съдружниците си решението си. А най-малко 1,7-1,8 млн. гласа са нужни на балотаж, с цел да станеш президент.

" Борисов постави най-слабия претендент президент (Цецка Цачева), с цел да му топли стола, както Плевнелиев. Не е несъмнено, че без Българска социалистическа партия Радев няма да завоюва, в този момент 55 % го харесват, той е харесван от народа президент ", показа социологът.

" Преди изхода на парламентарните избори Борисов въобще няма да размишлява за президентските. Името на новата коалиция ми наподобява на " Левски – Спартак ", което също е леко неуместно, това е опит да се прокъса ляво-дясното ", разяснява Райчев.

От своя страна Георги Харизанов счита, че във връзка с поддръжката за президента Радев, Корнелия Нинова или ще се съобрази с вътрешната си съпротива, или няма да го направи и ще извърши политическо ликвидиране и самоубийство по едно и също време.

Според него 55-те %, които харесват Радев има последователи на разнообразни партии, които ще се явят независимо на парламентарните избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР