Кадър: Нова телевизияПулмологът Александър Симидчиев определи като притеснителен броя на

...
Кадър: Нова телевизияПулмологът Александър Симидчиев определи като притеснителен броя на
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Данните са притеснителни. Последните четири седмици кривата върви нагоре

Кадър: " Нова телевизия "

Пулмологът Александър Симидчиев дефинира като стеснителен броя на новите случаи на ковид за деня - 2 588. Той уточни, че е очаквал подобен след към десетина дни.

„ Последните четири седмици кривата върви нагоре. Засега нямаме данни, че върви надолу. Четирите седмици са наклонност - нагоре ”, изясни пулмологът пред " Нова телевизия ".

Балансираните ограничения, които са довели до намаляването на скоростта на развиването на пандемията, той дефинира като вярна стъпка.

„ Ако отказвате задоволително дълго да влезете в политиката, ще влязат хора, които не желаете да са там ”. Така, перифразирайки думи на Платон, Симидчиев изясни за какво е решил стане кандидат-депутат.

Той показа, че доста хора са го попитали за какво влиза в политиката, която, по думите им била мръсна работа: „ Осъзнавам, че това е по този начин и в същото време виждам, че в случай че няма хора, от които да желаеме разнородно мнение и да може да дискутираме по тематики, ще останат понятия, които са дебалансирани от моя позиция ”, съобщи пулмологът.

Поканата да стане кандидат-депутат Симидчиев уточни, че му е била отправена от ръководителя на „ Да, България ”.

„ Влязох в обединението, тъй като, в случай че следите моето развиване няколко години, ще видите, че това, което ме интересува е чистият въздух, климатичните промени, дигитализацията в опазването на здравето. Това са все неща, които са същностни в програмата на обединението ”, посочи още той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР