Кадър: Нова телевизия, фейсбукНародният представител от ПГ на Има такъв

...
Кадър: Нова телевизия, фейсбукНародният представител от ПГ на Има такъв
Коментари Харесай

Василев за срещата с Дончева: Час и половина слушах как обижда всички и така си мислеше, че ще спечели доверието ми

Кадър: Нова телевизия, фейсбук

Народният представител от ПГ на " ИТН " Радостин Василев приказва пред публицисти в Народното събрание за срещата си с Татяна Дончева от " Изправи се БГ! Ние идваме ".

" Никой не ми е предложил рушвет. За мен моментът и казусът е честен. Всичко, което споделих през вчерашния ден в предаването по 7/8, е истината. Може да съм пропуснал нещо, само че сигурно не съм си измислил и не съм внушил някакви неща, които не са се случили. Казусът е честен и той демонстрира какво се е случвало дълги години обратно както в коридорите на Народното събрание, по този начин и отвън него. Това, че изобщо организирах тази среща с госпожа Дончева, беше съветвано с управлението на нашата партия. Те знаеха за това нещо ", показа той и увери, че няма никакви листчета в себе си.

На въпрос дали Тошко Йорданов е набедил Татяна Дончева, Радостин Василев отговори: " Не я е набедявал, само че всеки има право да пояснява тези обстоятелства по собствен метод ".

Василев уточни, че е разтълкувал обстоятелствата като миг, в който да пожелае на Татяна Дончева: " Довиждане ".

Не е значимо на какво ми наподобява. На мен ми замязя на отвратителна среща с един състезател от 25 години, който трябваше да бъде помолен към този момент да напусне моя офис, тъй като един час и половина го слушах по какъв начин наскърбява всички и по този начин си мислеше, че ще завоюва доверието ми, съобщи още Радостин Василев.

Той съобщи, че са обмисляли дали незабавно да създадат притежание тази сцена, само че Татяна Дончева не е серпантина повече от месец да изяснява по какъв начин зад Има Такъв Народ са Маджо, Орлин Алексиев и Движение за права и свободи.

Това е фасон на държание. Трябва да се види този човек, който ги приказва тези неща, какъв морал има, добави още депутатът.

Депутатът Радостин Василев съобщи, че по време на срещата Татяна Дончева е споделила, че Ива Митева няма лидерски качества и не може да я употребява за нищо.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР