Кадър: Нова телевизияБългарска музикантка е обявена за издирване във Великобритания.

...
Кадър: Нова телевизияБългарска музикантка е обявена за издирване във Великобритания.
Коментари Харесай

Българска музикантка е обявена за издирване във Великобритания

Кадър: " Нова телевизия "

Българска музикантка е оповестена за търсене във Англия. Талантливата нашенка е в неопределеност в Лондон към този момент седмица. Английската полиция пусна зов, че е загрижена за 26-годишната Пенка Петкова и търси информация за нея. Петкова е забелязана за последно от своите съквартиранти на 20 септември. Оттогава е и последното й известие в обществените мрежи. Телефонът й е изключен, оповестява " Нова телевизия ".

Сигналът в полицията е подаден, откакто дамата не се появява на концерт във вторник. Диригентът Томас Бланд прикани в обществените мрежи за информация. Той я дефинира като извънредно надарена вилончелистка. Петкова е преподавала вилончело в лицей по изкуства. Самата тя е приключила театрално учебно заведение, в което е учил Даниел Крейг – артистът, изиграл Джеймс Бонд. Петкова е призната в образователното заведение със стипендия. По-късно е награждавана и в България, и в чужбина за заслугите си в областта на музиката.

Съобщението за нейното изгубване идва единствено няколко дни, откакто 28-годишна учителка бе убита в Лондон, което провокира серия от митинги и претенции за повече сигурност по британските улици. По данни на неправителствени организации 98 000 души изчезват годишно във Англия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР