Кадър Нова и тв 7/8Грешка в ефир направи репортер на

...
Кадър Нова и тв 7/8Грешка в ефир направи репортер на
Коментари Харесай

Тошко на Слави за репортера на Нова Цицелков: В Крумова България за тая лъжа щяха да ти липсват части от тялото

Кадър Нова и тв 7/8

Грешка в ефир направи кореспондент на Нова тв, която засегна Тошко Йорданов, който разгласи в ефир, че " при Крумова България " за такава неистина момчето с микрофона " щяло да остане   " без елементи от тялото ". 

Благой Цицелков обърка и замени имената на партиите " Изправи се! Мутри вън " и " ИТН ".

Самият Цицелков изясни, че става въпрос за лапсус, като по неточност загатва името на Има Такъв Народ, вместо " Изправи се! Мутри вън ", в обедна новинарска емисия на Нова телевизия.  

В репортажа Цицелков споделя, че ИНТ са подготвени на поддръжка от Движение за права и свободи и ГЕРБ за сформиране на кабинет.

Тошко Йорданов обаче очевидно много се е засегнал от грешката.

" Eдна от националните малките екрани си разреши да пусне мазна неистина в ефир. Ако бяхме в Крумова България, за тая неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона ", закани се Тошко в ефир.

Погазването на Свободата на словото бе една от главните тематики в предизборната акция на Слави Трифонов.

Вижте и коментара на Цицелков по тематиката, който прави във фейсбук, откакто абсурдът се разгоря:


--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  0(преди 5 секунди) Рейтинг: 46258 | Одобрение: 10403 Ами обикновено е да се сгрешат две партии с малоумни наименования. И какво е това ИНТ? Не е ли Има Такъв Народ...? А в случай че бяхме в крумова България, един шут в никакъв случай не би се опитал да стане цар!  0  0(преди 48 секунди) Рейтинг: 84239 | Одобрение: 38179 комплексарче е тошко, а в този момент и с власт. нищо положително не чакайте от толкоз злобен човек Властта е власт над хората, над тялото, само че най-главното над разсъдъка. Властта над материята, над външната действителност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж ОруелНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР