Кадър Никола КариймКадрите от британския канал Sky News показват войници,

...
Кадър Никола КариймКадрите от британския канал Sky News показват войници,
Коментари Харесай

Три нови жертви в Кабул след опит за бягство

Кадър Никола Карийм

Кадрите от английския канал Sky News демонстрират бойци, покриващи три тела с бели брезенти. Не излиза наяве по какъв начин са починали.

 

Телата на минимум трима души, жертви на жестокото стълпотворение край летището в Кабул, се виждат на телевизионни фрагменти, излъчени от новините в събота, съобщи Агенция " Франс прес ". Хиляди се пробват обезверено да избягат от ръководството на талибаните в една безредна евакуация, предава Българска национална телевизия.

Репортерът на Sky News Стюарт Рамзи, който бе на летището, сподели, че хората в предната част на тълпата са " смачкани “ и че медиците се втурват от едни ранени към други. На фрагментите се виждат и голям брой ранени хора. Рамзи сподели, че хората са " обезводнени и ужасени ". Той снима бойци, насочили маркуч с вода към тълпата, казвайки, че те употребяват " всичко, с цел да успокоят напрежението ". Според него в изискванията на царящия безпорядък гибелта наподобява " неизбежна “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР