Кадър Мая МаноловаМая Манолова пусна шокиращ сигнал във Фейсбук, отнасящ

...
Кадър Мая МаноловаМая Манолова пусна шокиращ сигнал във Фейсбук, отнасящ
Коментари Харесай

Манолова: Незабавна проверка в МВР Варна. Има сигнал за злоупотреба с власт и самоубийство на 25-годишен полицай

Кадър Мая Манолова

Мая Манолова пусна фрапантен сигнал във Facebook, отнасящ се за Министерство на вътрешните работи Варна. Засега тя не оповестява имената от сигнала.

Ето какво написа Манолова:

" Победихме страха. Сигналите не престават да валят в Изправи се.БГ
Един от шокиращите е от проверяващи служители на реда, измежду които и напуснали системата на Министерство на вътрешните работи. И те са заложници. На статистиката. 
За да докарат по-висок % разкриваемост, са принуждавани от политическото управление да нарушават закона и да стават съучастници в корист с власт.
Корупцията и беззаконието стигат до такава степен, че техен сътрудник на 25 години се самоубива със служебното си оръжие. Самият той наследник на умрял служител на реда. 

Заставаме до всеки, който желае да освети беззаконието и да застане на страната на правото.

Призоваваме новия вътрешен министър Бойко Рашков за незабавна инспекция в ОД на Министерство на вътрешните работи Варна и обстановката с проверяващите служители на реда.

Продължаваме да работим по десетките сигнали към гражданската ни платформа. Ще ги съберем и внесем в 46-ото Народно заседание, а след това ще търсим отговорите от министрите на всеки един сигнал.
Ще питаме и служебните министри за всеки проблем като този в Министерство на вътрешните работи - Варна. А хората, които имат какво да прибавят по него, знаят по какъв начин да ни намерят: на тел. 0988157354, на нашия уебсайт или на  [email protected]

Ние продължаваме да се борим за елементарните хора на България. 
Говорете! Заставам до всеки осмелил се да опише. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР