Кадър Маргарита Симонян и БНТВ Русия трудно приемат загубата от

...
Кадър Маргарита Симонян и БНТВ Русия трудно приемат загубата от
Коментари Харесай

Главният редактор на Russia Today след загубата от България: Съжалявам, че не работя в ГРУ

Кадър Маргарита Симонян и Българска национална телевизия

В Русия мъчно одобряват загубата от България в художествената гимнастика.

" След метода, по който съдиите от разнообразни страни се разправиха с нашите гимнастички, в действителност скърбя, че не работя в ГРУ. "

Това съобщи основният редактор на държавната, свързвана с Кремъл, телевизия RT Маргарита Симонян, откакто съветският отбор по художествена гимнастика не съумя да вземе олимпийското злато през вчерашния ден, спечелено от България, съобщи Дневник.

Думите на Симонян, евентуално замислени като демонстрация на възприятие за комизъм, бяха тълкувани по друг метод в обществените мрежи.

Главният редактор на RT (някога известна като Russia Today) постоянно е иронизирала позицията на западни държавни управления, подкрепяна от разнообразни следствия, че съветското военно разузнаване, към момента известно със съкращението ГРУ, е отговорно за отравянето на някогашния шпионин Сергей Скрипал (през 2018 г.) и най-известния критик на Кремъл Алексей Навални (преди съвсем тъкмо година).

С ГРУ се свързва и отравянето на българския бизнесмен Емилиян Гебрев с нервнопаралитично вещество през 2015 година Българската прокуратура заяви през април 2021 година, че има " висока степен на възможност " отровителите да имат " принадлежност към ГРУ ".

Така в обществените мрежи доминират интерпретациите, че Симонян или се майтапи със опасност за живота на съдиите, или на процедура признава (или най-малко намеква), че ГРУ се занимава с сходна активност.

После расправы судей разных стран над нашими гимнастками очень жалею, что не работаю в ГРУ.
— Маргарита Симоньян (@M_Simonyan)
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР