Кадър КСТВОтношенията между Северна Корея и САЩ ще продължат да

...
Кадър КСТВОтношенията между Северна Корея и САЩ ще продължат да
Коментари Харесай

Северна Корея не иска да има никакви контакти със САЩ

Кадър КСТВ

Отношенията сред Северна Корея и Съединени американски щати ще продължат да бъдат комплицирани и на този стадий не се вижда по какъв начин те могат да се затоплят.  Северна Корея не обмисля никакви контакти със Съединени американски щати,  заяви външният министър  И Сон-гуон.

Това пише Ройтерс.

" Не обмисляме даже опция за контакт със Съединени американски щати, да не приказваме за реализирането на подобен, което не би ни довело до на никое място, отнемайки единствено скъпо време ", се споделя в изказване на И, публикувано от Корейската централна телеграфна организация.

Изявлението му бе направено, откакто в понеделник новият специфичен делегат на Съединени американски щати за Северна Корея съобщи в Сеул, че чака с неспокойствие   " неотдавнашен позитивен отговор "  от страна на  Пхенян  за разговор.

Севернокорейската стратегия за нуклеарно оръжие  е проблем за Вашингтон от години и с цел да промени това, държавното управление на президента Джо Байдън направи разбор на водената досега политика и съобщи, че ще се стреми посредством " поправен и на практика " метод да убеди Пхенян да се разоръжи в нуклеарно отношение.

Сестрата на севернокорейския водач Ким Чен-ун съобщи, че наподобява Съединени американски щати поясняват по " погрешен метод " сигналите, идващи от Северна Корея . Ким Йо-чен, която заема върховен пост в ръководещата в КНДР Комунистическа партия, отговори по този метод на американския консултант по националната сигурност Джейк Съливан, който в неделя съобщи, че счита за " забавен сигнал " неотдавнашната тирада на Ким Чен-ун за готовността както за борба, по този начин и за дипломация със Съединени американски щати, написа Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР