Кадър КремълВладимир Путин гледа с тъга назад във времето и

...
Кадър КремълВладимир Путин гледа с тъга назад във времето и
Коментари Харесай

Путин: Русия можеше да е 500 милиона души, а не 146, ако не беше Октомврийската революция и разпадът на СССР

Кадър Кремъл

Владимир Путин гледа с горест обратно във времето и има вяра, че ориста на Русия е можела да бъде друга. 

Населението на Русия можеше да е в този момент 500 милиона души, в случай че не бяха двата разпада на страната през ХХ в., сподели през днешния ден президентът Владимир Путин на среща с възпитаници в Общоруския детски център " Океан " във Владивосток. През предишния век два пъти " се срути съветската държавност ", добави той, представен от ТАСС.

След революцията през 1917 година Руската империя приключи съществуването си. Русия " загуби колосални територии, последователно се възвърне, а по-късно стана и крахът на Съветския съюз ", изясни президентът. " Защо? Трябва деликатно да се проучва кое изигра ролята на спусък за тези трагични събития. Ако не бяха те, щяхме да имаме друга страна. Някои експерти считат, че популацията ни би било 500 млн. души, а в този момент имаме към 146 милиона. Има ли разлика? ", запита той децата и самичък си отговори: " Това е съвкупната мощност на страната, която непрекъснато се усилва в геометрична градация, (...) Създава се все по-мощна основа за развиването, съществуването, благополучието ", съобщи Сега.

" Трябва да се вгледаме какво лежеше в основата на тези трагични събития, с цел да не допуснем в бъдеще сходно нещо никога ", заключи Путин.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР