Кадър: Канал 3Политиката е наука, не е за всеки и

...
Кадър: Канал 3Политиката е наука, не е за всеки и
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев: Крайно време е у нас политиката да стане наука

Кадър: Канал 3

Политиката е просвета, не е за всеки и не всеки може да я учи.   Трябва към този момент у нас да стартира да се учи тази просвета - политика, и тогава да бъдат късани тези, които желаят да са политици, преди  това. Това пожела за българската политическа сцена артистът Христо Мутафчиев в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

" Когато ти не можеш да го караш по науката, го караш на гений и на усеща ", добави той. " Иначе всеки човек обича да чува хубави неща. Въпросът е, че има хора, влезнали в ръководството на страната, които употребяват това глезене на ухото на българина,  на огромния човек, и мажат една огромна баданарка, мажат, мажат, мажат, и става едно мазало. И къщата става кална, разкалва се теренът! И единствено с мотора можеш да тръгнеш! ", добави изразително артистът.

" Много са забавни времената, в които живеем, и аз съм доста признателен, че живеем в този момент. На мен това време доста ми харесва, другояче какъв брой скучно щеше да бъде ", призна артистът.

По тематиката за независимостта и зависимостта, той съобщи: " България в никакъв случай няма да бъде изцяло самостоятелна, тъй като ползите на огромните страни към нас постоянно ще доминират. Проблемът е дали си свободен. Аз мога да бъда подвластен от всичко, само че в случай че не съм свободен да вземам решение моите и на сътрудниците си проблемите, това е неприятно ", съобщи Христо Мутафчиев.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР