Кадър: Канал 3По време на заседанието на Министерски съвет Бойко

...
Кадър: Канал 3По време на заседанието на Министерски съвет Бойко
Коментари Харесай

Борисов с брутална първа позиция за шпионския скандал: Помня Майкъл Чорни и Денис Ершов...

Кадър: Канал 3

По време на съвещанието на Министерски съвет Бойко Борисов изрази първата си позиция за разразилия се шпионски скандал в България.

Ето какво сподели министър председателят:

„ Когато има нещо, с което не сме съгласни, нашето Външно министерство реагира, по този начин както го вършат в Унгария да речем.

Второ, когато съветски олигарси, помня времето на Майкъл Чорни и Денис Ершов, се пробват да вършат планове в България, свързани с военно-промишлени комлекси, телевизия, телеком, въздействие в страната и всичко останало, нашите служби работят по тези тематики, категорично наблягам, с партньорски служби и други, и с Прокуратурата. Това работят службите. Не против Русия, не против хората, където ги харесват. Това си е тяхно право.

Аз нямам роля в този развой, той ще се движи на база следствието, което тече

За страдание, има и някогашни шефове на служби, които са проамерикански фрагменти, които споделят надали не, че това било наша активност да им вземем електората. И дет се вика, надали не се слагат в услуга на този кръг в съветската агитация, който сега приказва, че в България нали, видите ли еди кво си. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР