Кадър: Канал 3Очакванията от президента са да бъде стожер и

...
Кадър: Канал 3Очакванията от президента са да бъде стожер и
Коментари Харесай

Валерия Велева: Очакванията от президента са да бъде стожер и отрицание на всичко, което досега е било

Кадър: Канал 3

Очакванията от президента са да бъде стожер и отричане на всичко, което до момента е било, а видяхме в посланическите назначения, че той нарушава закона. Ако Борисов му предлага подобен лист, той би трябвало да откаже. Трябва да има диалог в политиката, само че не и с нарушаване на закона, сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3, основният редактор на " Епицентър ”, Валерия Велева.

За да се стигне до такава сделка е било, че всеки е държал на посланика си и е направил някакъв компромис. Най-фрапантния образец беше Марин Райков. Аз мога да кажа, че може би знам отношението на премиера към него и то не е положително, Марин Райков е съумял да убеди Румен Радев в своите качества, само че това не трябваше да става в нарушаване на закона. Ние в този момент си го описваме като анекдот. Не приказваме сега за качества. Защо подлагаме на критика ГЕРБ, по тази причина, че не смениха остарялата ЦИК? Когато желаеме тази страна да стъпи на някаква нова ос, би трябвало да се съблюдават законите, сподели още тя.

След като ще следваме образеца на Тодор Живков, тогава си споделям какво сме създали за тези 30 години. В края на краищата за Париж не са съумели да реализират единодушие. Посланика продължава да си бъде там, с изтичащ мандат след 3,4 месеца. И президента и външния министър споделят, че посланиците не са наши и ваши и това го одобрявам. Миналата година дипломатическото сдружение написа отворено писмо, в което предизвести тъкмо за такива неща, безапелационна беше Велева.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР