Кадър Канал 3Няма никакво съмнение кой е извършил шесторното убийство

...
Кадър Канал 3Няма никакво съмнение кой е извършил шесторното убийство
Коментари Харесай

Прокуратурата обяви: Рядко има убийство с толкова ясни доказателства за извършителя! Нямаме съмнение, че е Росен

Кадър Канал 3

Няма никакво подозрение кой е направил шесторното ликвидиране в Нови Искър. Софийска градска прокуратура притегли като обвинен Росен Ангелов, само че дни по-късно го открихме мъртъв. Това съобщи на изключителна конференция Борислав Сарафов, директор на Националната следствена работа.

" Доказателствата за авторството на шесторното ликвидиране са следните - с едно и също оръжие са убити както Кети Кюхова, по този начин и останалите петима в къщата в Нови Искър и със същото оръжие се е самоубил Росен Ангелов в къща в село Луково. По ръцете на Ангелов има натривки от барутни частици, които са същите като тези по жертвите. На едно от местообиталищата му са открити облекла на Ангелов, по които има кръв на Кети и нейния брачен партньор. Не мисля,,  че тези доказателства са малко. Всъщност рядко има толкоз безапелационни доказателства за авторството на толкоз тежко закононарушение. За нас безспорно Ангелов е умъртвил шестимата индивида от Нови Искър. Категорични сме също, че Росен Ангелов се е самоубил ", уточни Сарафов. 

" Ангелов се е самоубил със същото оръжие, с което е прострелял шестимата от Нови Искър. Самоубийството е станало с един патрон в слепоочието, като гибелта е настъпила бързо и е била неизбежна ", добави окръжният прокурор Наталия Николова.

Борислав Сарафов уточни, че най-вероятно килърът е поставил завършек на живота си в петък. Последно Ангелов е употребявал мобилен интернет в четвъртък. Открихме извънредно гнусни уеб сайтове за употреба на деца, които той е посещавал, добави Сарафов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР