Кадър Канал 3Ние смятаме, че през първите 2 години на

...
Кадър Канал 3Ние смятаме, че през първите 2 години на
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Нямаме ясна представа как да върнем българите отвън

Кадър Канал 3

Ние считаме, че през първите 2 години на този мандат, доста от нещата, които искахме да забележим в стопанската система не видяха бял свят. Име редица браншове,. Които вървят към редица проблеми. В бизнеса също има доста неща, които не са решени, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ”, президентът на КНСБ, Пламен Димитров, представен от вести.бг.

Нямаме ясна визия по какъв начин да върнем българите извън. В приходите даже да има някаква положителен растеж, не виждаме кой знае каква смяна. Ние предложихме на бизнеса диалози. Нашето предложение е за необлагаем най-малко на работната заплата, както е в десетки страни. Ние повтаряме това от много време, само че в този момент е време на бизнеса, които споделиха, че по-скоро биха подкрепили такава концепция. Те обаче споделят, че би трябвало да се заплащат налозите цяла година и в края да се платят тези пари, които са от необлагаемия най-малко. Нетния минус ще бъде милиард и двеста хиляди. Всички ограничения, които ние предлагаме е по какъв начин да се намерят пари, само че все нещо излиза, че не е добре. Най-справедливата мярка е да се оставят тези пари в джоба на българите, сподели още той.

Не желая да конкретизирам на някакви ограничения. Всички би трябвало да признаем, че демографката рецесия е най-големия проблем и какво вършим ние? Трябват съответни ограничения и те да са ориентирани към работещите фамилии,заяви Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР