Кадър: Канал 3Нашата битка не е срещу всеядните, нашата битка

...
Кадър: Канал 3Нашата битка не е срещу всеядните, нашата битка
Коментари Харесай

Лют спор в студиото на Канал 3 на тема веганство

Кадър: Канал 3

Нашата борба не е против всеядните, нашата борба е за правата на животните. Това би трябвало да е ясно. Искаме да извоюваме свободата и телесната цялост на животните. Това съобщи в ефира на предаването ”Всичко коз ” по Канал 3 Никола Донев, ръководител на Български вегански съюз.

" Моите почетения към този младеж. От 34 години съм в кухнята. Нямам нищо срещу веганите и веганското хранене. Нямам нищо срещу и желая да излезем от фанатизъма. Искам да отделим животните от добитъка, тъй като добитъка е рандеман, 5000 години индивидът се пробва да се храни, изясни от своя страна Борислав Петров ", прочут като началник Петров, който също бе в студиото на ”Всичко коз ”.

Събеседникът му обаче не се съгласи. " В този ред на мисли, излиза, че животните са поробени, тъй като и робите са били поробени и те са били добитък ", опонира Донев.

Добитъкът се репродуцира, с цел да може индивидът да не употребява даденостите на планетата, възрази началник Петров.

Ние замърсяваме извънредно доста планетата с тези ферми, озоновата дупка пораства с неимоверни темпове. Кравите създават доста метан и това въздейства доста на озоновата дупка, в случай че преустановим тези ферми ще създадем голяма услуга на планетата, счита Никола Донев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 2 минути) Рейтинг: 26838 | Одобрение: -24792 Аз предлагам на веганите да не ядат растения, тъй като са живи същества и  белите дробове на планетата! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР