Кадър: Канал 3Съдът остави в ареста 21-годишния Йордан Иванов, обвинен

...
Кадър: Канал 3Съдът остави в ареста 21-годишния Йордан Иванов, обвинен
Коментари Харесай

Оставиха в ареста сина, обвинен в жестокото убийство на майка си в Младост

Кадър: " Канал 3 "

Съдът остави в ареста 21-годишния Йордан Иванов, упрекнат за убийството на майка си Стефка Младенова в столичния квартал Младост 1А, съобщи Канал 3. 

``
реклама

Магистратите отхвърлиха настояването на отбраната Иванов да бъде настанен в психиатрично заведение. Според съда може да се направи обосновано съмнение, че Иванов е умъртвил майка си. Също по този начин съществува заплаха да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Адвокатът му Пламен Джуров съобщи пред Канал 3, че ще апелира определението на съда. Следващото съвещание е на 30 април в Апелативния съд. 

Припомняме, че  хиляда лв. са станали мотив за жестокото ликвидиране в столичния ж.к. " Младост " преди два дни. 21-годишният наркозависим юноша, умъртвил майка си точно поради въпросната сума от 1000 лв., която била за личното му лекуване, предава в. " Телеграф ".

Между 42-годишната Стефка Младенова и сина ѝ Йордан избухнал скандал, младият мъж удрял майка си с юмруци в лицето, а след това блъскал главата ѝ в ръба на стъклена маса, оповестиха източници от следствието пред изданието. Тялото на жертвата било намерено по очи и в локва кръв. Според осведомени Йордан желал да вземе към 1000 лв., които Стефка скрила, с цел да заплати лекуването на младежа. Ден по-рано двамата пристигнали от Варна в София, където Йордан трябвало да бъде настанен за лекуване в клиника.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР