Кадър: Канал 3Гърция ще бъде рамо до рамо с България

...
Кадър: Канал 3Гърция ще бъде рамо до рамо с България
Коментари Харесай

Шефът на гръцкия парламент: Ще бъдем рамо до рамо с вас по време на Председателството

Кадър: " Канал 3 "

" Гърция ще бъде един до друг с България по време на българското председателство и ще даде своята поддръжка ", съобщи в приветствието си към българските депутати шефът на гръцкия парламент Николаос Вуцис, оповестява " Канал 3 ".

Шефът на камарата на депутатите на Гърция е на посещаване у нас и сега организира среща с ръководителя на Народно събрание Димитър Главчев. Европейски Съюз би трябвало да ускори своя обществен темперамент, да ограничи обществените и районни неравенства вътре в съюза, с цел да бъдат държавите-членки не официално равноправни, съобщи Вуцис. Нашата цел е да работим за одобряване на сигурността в Европейски Съюз посредством превъзмогване на националистическия метод, който възпира нашия напредък.

В тези старания Гърция ще бъде ваш другар и покровител, дружно ще вървим по този път. Само по този начин ще се резервира обединена Европа и ще се ограничи евроскептицизма и крайният шовинизъм, посочи още гръцкият посетител. Гръцко-българските връзки са движещата мощ освен на общобалканското съдействие, само че и на общия блян да сложим Югоизточна Европа в епицентъра на целите на Европейски Съюз, уточни Вуцис.

Той прикани за съдействие сред двете прилежащи страни, с цел да не се трансформира Европейски Съюз в един фиктивен съюз на концентрични кръгове със зони на неравенства и да даде подтик за по-бързото приобщаване към Европейски Съюз на Западните Балкани. И в този смисъл българското председателство идва в подобаващия миг, заключи ръководителят на гръцкия парламент.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР