кадър и видео: Здравко Василев, фейсбукБрат му Стоян Василев обяви,

...
кадър и видео: Здравко Василев, фейсбукБрат му Стоян Василев обяви,
Коментари Харесай

Здравко от Биг брадър Днес е Разпети петък - най-тъжния ден. За мен е двойно по-тъжен, защото вчера брат ми направи нещо, с което загуби вярата ми в него

кадър и видео: Здравко Василев, фейсбук

Брат му Стоян Василев разгласи, че ще дострои " Алепу Вилидж ".

" Искрено се надявам институциите да си свършат работата ", разгласи в отговор Здравко.

Победителят в " Биг брат " Здравко Василев насочи тежки думи към брат си точно на Разпети Петък.

Повод за тях стана обстоятелството, че предприемачът и общински консултант Стоян Василев изненадващо се оказа покупател на скандалния обект " Алепу Вилидж ", прочут още като " подпорната стена " на Шофьорския плаж край Созопол.



" Винаги съм имал изрично и извънредно непримиримо отношение към строителството и неговото уродливо проявяване по нашето черноморско крайбрежие. Свързване на името ми с един обект, станал еманация на корупция и тъпчене на всички правила и правила ме предизвикат да направя това послание ", написа в профила си във фейсбук Здравко Василев, видя business.dir.bg.

Така риалити героят изрази отрицателното си отношение, откакто брат му Стоян Василев разгласи, че ще дострои " Алепу Вилидж ". Той закупи плана за ваканционното населено място, станало печално известно като подпорната стена на плаж " Алепу ", от дъщерната компания на " Главболгарстрой " - " ГБС Турс " ЕАД. Общинският консултант от Приморско сподели през вчерашния ден, че задачата му е " да откри най-хубавият законов и публично допустим метод планът да бъде приключен ".



Снимка: Facebook профил на Здравко Василев

" Каквито е да са претекстовете му /на брат му Стоян - бел. ред./, аз не утвърждавам и не поддържам тази негова самодейност. Свързването му с един обект, еманация на цялата пропита от корупция и схеми страна е повече от възмутително. Моето отношение към строителството по нашето крайбрежие в този тип е недопустимо, вулгарно и от дълго време минало всевъзможни граници. Искрено се надявам институциите да си свършат работата и разпоредбите, без значение кой на кого е брат, да бъдат безкомпромисни за всички ", съобщи още риалити героят, предприемач и представител на " Изправи се! Мутри вън! " Здравко Василев.

Чуйте във видеото с какви тежки думи се обърна той към брат си точно на Разпети Петък:

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР