кадър и видео: Нова твТой изрази радостта си, че хората

...
кадър и видео: Нова твТой изрази радостта си, че хората
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР Петър Тодоров: Имаме данни, че Венцислав Дамянов – Боксьора, е бил пазен от полицията

кадър и видео: Нова тв

Той изрази насладата си, че хората по-спокойно подават сигнали и спомагат на полицията.

„ Имаме данни, че Венцислав Дамянов – Боксьора, е бил защитаван от полицията като очевидец, ще се ревизира. Това по никакъв метод не му дава право да безчинства над хората ”, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров в ефира на „ Събуди се ”, където даде и първото си телевизионно изявление.



За случая с Венци Боксьора от Световрачене

„ Не би трябвало да бъде по този начин, има пропуски от страна на полицията, заради което се прави сложна инспекция във 2-ро районно управление (на МВР), с цел да откри за какво се е стигнало до този абсурд една тайфа, която да тормози в продължение на години няколко обитаеми места. Това е неприемливо. При съществуване на отговорно държание от страна на полицейски чиновници, замитали казуса,  ще бъдат взети надлежно нужните дисциплинарни ограничения ”, изясни Тодоров.

Заради скандалния проблем, началникът на второ районно ръководство в София през вчерашния ден е бил отхвърлен от служба. Заместник – началникът на Столична дирекция на вътрешните работи Мариан Билалов пък подаде оставка. 

„ Проверките ще продължат и всеки, който е позволил някакво деяние или безучастие за ескалирането на този случай, ще понесе дисциплинарна отговорност. Нашите старания са в посока определяне на това имало ли е полицейски чадър над Венцислав Дамянов. При определяне на такива данни, ще бъдат взети най-строги ограничения ”, уточни Тодоров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР