Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЕдна от популярните ни телевизии

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЕдна от популярните ни телевизии
Коментари Харесай

Новата синоптичка на Нова с успешен дебют на екран

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Една от известните ни малките екрани към този момент има ново лице, което среща феновете с прогнозата за времето.

Новата обаятелна и доста красива синоптичка в ефира на Нова телевизия направи взривен дебют, който може да бъде счетен за сполучлив.

Екзотичната красавица Стефани Обадяру, която медията неотдавна назначи, към този момент има изява в ефир. Тази заран тя се появи в обран и настоятелен черен гащеризон, закачливо гарниран от леопардово коланче.

Видимо в първия си работен ден Стефани бе извънредно обезпокоена от заставането си пред камера и на моменти се запъваше и правеше повече паузи от нужното, само че пък поднасяше прогнозата с голяма усмивка, обещавайки на всички слънце.

Накрая на „ Здравей, България “ Виктор Николаев разпита новото попълнение по какъв начин й се е сторил първият работен ден, а Обадяру призна, че е била много обезпокоена, само че всичко и харесва.

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру към този момент се е снимала за топсписания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си фантазия.

Другата ѝ огромна цел била малкия екран и към този момент е в актива ѝ. Екзотичната си хубост дължи на микс от гени – майка българка и татко нигериец, написа novinite.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР