Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comДепутат от ДПС даде мнение

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comДепутат от ДПС даде мнение
Коментари Харесай

Хамид за казуса „Росенец: Идеята е някой да си прави политически ПР на гърба на г-н Доган и на ДПС

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Депутат от Движение за права и свободи даде мнение по настояща тематика сега.

„ По Южното Черноморие има стотици, а може би хиляди постройки, при които документите не е приключена или не е цялостна. Това го чухме от регионалния шеф на Бургас, който е назначил инспекция. Тук концепцията не е да се ревизира документите. Идеята е някой да си прави политически ПР на гърба на г-н Ахмед Доган и на ДПС ”. Това съобщи депутатът от ДПС Хамид Хамид относно казуса „ Росенец " пред NOVA.

„ Защо за дейностите или бездействията на избрани държавни органи, някой ползвател или комерсиално сдружение би трябвало да носи отговорност? Има държавни органи и законодателства, които откриват дали едно строителство е законно, или не. Информацията, че единствено трафопоста е легален, е подвеждаща. Почти всички здания там имат първични позволения на градеж. Някои актове се апелират. За тях има правосъдни каузи. Цялата информация беше скрита. Беше изведен единствено трафопоста. Знаем преди време какъв брой надалеч стигнаха някои хора, които първо подаряваха едни кученца, след това събаряха барбекю ", сподели още той. 

Той разяснява и политическата конюнктура у нас. 

По думите му от ДПС все още не са решили дали ще вземат участие независимо в президентските избори. И добави, че възможен нов политически план сред Асен Валиев и Кирил Петков не го тормози.

„ Появата на нов политически индивид не всеки път значи опасност. Партиите на смяната пагубно се провалиха. Политическото пространство има потребност от нови планове. „ Г-н Борисов в свое изказване самичък сподели че господин Прокопиев му е предложил куп министри ”, счита той.

Относно комисията „ Магнитски ”, Хамид съобщи следното:

„ Бяхме поискали информация от ДАНС за липса на обстоятелства в акта „ Магнитски ”. От там ни беше декларирано, че прокуратурата е забранила да бъде предоставена сходна информация. Вчера настояхме документите, с които държавното обвиняване е издала сходна възбрана. От отговора на проф. Янаки Стоилов изрично се оказа, че няма данни г-н Пеевски да е взел участие в скица за придобиване на българско поданство.  Ако няма обстоятелства и условия, значи някой е подвел съответните служители на ОФАК ”, поясни депутатът от ДПС, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР