кадър и видео: Нова телевизия, БулфотоДесетки колеги на проф. Тодор

...
кадър и видео: Нова телевизия, БулфотоДесетки колеги на проф. Тодор
Коментари Харесай

Колеги на проф. Тодор Кантарджиев излязоха да протестират срещу пенсионирането му

кадър и видео: Нова телевизия, Булфото

Десетки сътрудници на проф. Тодор Кантарджиев от Националния център по заразни и паразитни заболявания се събраха с искане той да не бъде пенсиониран. Протестът беше пред Министерството на здравеопазването, съобщи Нова телевизия.
„ За девет години Центърът се разви необикновено и в този момент е нещо, което в никакъв случай не е бил. Имаме средства, съвременно съоръжение и име в интернационален проект. Вера бях персонално при министъра. Това, което ме омерзи, беше обяснението, че няма незаменими хора. Има незаменими хора. Проф. Кантарджиев е човек, който е доктор, академик и преподавател ”, изясни проф. Мария Николова от НЦЗПБ.
„ Повече от 25 години работя с професора. Може Буквата на закона да е спазена, само че не това е методът за пенсиониране. Чух, че министерството изказало някакви благодарности. Според мен методът беше противен ”, счита някогашен сътрудник на професора. Служителите в Националния център обясниха, че ще продължат с протестните мероприятия против решението за освобождението на проф. Тодор Кантарджиев.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР