кадър и видео: bTVЖена получи хематом на крака и обида

...
кадър и видео: bTVЖена получи хематом на крака и обида
Коментари Харесай

Жена беше нападната в трамвай в София заради забележка към пътник да не пуши вътре

кадър и видео: bTV

Жена получи хематом на крайници и засегнатост направила забележка на пасажер в трамвая, който пушил цигара. В отговор той я нападнал, съобщи bTV.

„ Един господин – запалил цигарка и си пуши вътре и си пие в трамвая. Всички си се возят, никой не му прави забележка. Никой нищо не му споделя. При което аз се обръщам и му споделих: „ Господине, не е редно да се пуши в трамвай “. Той нападателно ми изясни, че „ през днешния ден в трамвая се пуши “. Обиди ме, нагруби ме, напсува ме “, описа пред дамата, която не разкри лицето си пред малкия екран.

Въпреки грубия звук, тя не се отказала: „ Отидох при ватмана, почуках му на стъклото и му споделих: „ Извинявайте, имаме проблем в трамвая – един господин пуши “. Отговорът беше: „ Аз проблеми нямам. Ето тук на кабинката има телефон – обадете се “.

Жената набира номера за сигнали при нарушение на възбраната за пушене. Отсреща обаче ѝ дават отговор, че са от РЗИ, а щом пуши не ватманът, а пасажер – нищо не могат да създадат. Съветват я да подаде сигнал на 112. Докато приказва по телефона, към нея потегля индивидът, на който е направила забележка.

„ Каза ми, че ще ме убие. Ритна ме в крайници – мощно. След това потегли да ме рита понагоре в корема, само че аз се дръпнах сред седалките и той излезе от предната врата. В трамвая има камери, които са записали случилото се. Според Столичния електротранспорт ватманът също е предизвестил пасажера да махне цигарата, само че побой не видял.

„ Никаква не беше реакцията на близките, а съвсем всички седалки бяха заети. Те могат да те убият в трамвая и никой нищо няма да направи, най-вече някой да снима клипче може би. Пътуваме в градския превоз със боязън. Това е и по улиците с колите – засече някой някого и се почват едни саморазправи…. Това хората живеем в боязън – би трябвало да се събудим. Нищо няма да се промени, в случай че почне смяната вътре от нас “, уверена е тя.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР