кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукСамо обичат да си измислят.

...
кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукСамо обичат да си измислят.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сякаш пътищата ги правим не за хората, а за нас

кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбук

" Само обичат да си измислят. Като с Барселона и в този момент през днешния ден испанската прокуратурата им го сподели - че е неистина ", сподели още той.

Днес водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на предизборна обиколка из страната. Ето какво съобщи той при визитата си във Видин:

" Без Видин-Ботевград за Северозападна България няма късмет. Бяхме дали обещание до 2024 година тази права и " Хемус " да са подготвени. И щяхме да го осъществим - както става с всеки един наш ангажимент. Само по този начин в района ще дойдат вложители и ще се вдигнат приходите. Е, " Хемус " към този момент я изчегъртаха. Не била незабавна. Дано не пипнат и пътя на Северозапада. Пробваха с тунела под " Петрохан ", не им се получи. Но това са рядко отмъстителни хора. Не могат да понасят триумфите ни. Сякаш пътищата ги вършим не за хората, а за нас ".



Малко по-рано в различен собствен пост във фейсбук Борисов съобщи:

" ГЕРБ е градивна партия. Доказвали сме го неведнъж с каузи. Затова сме опасност. Затова и мутрите ни назовават мутри. Техните партии единствено отхвърлят. Веднъж не споделиха какво ще създадат те. Нямат стратегии, нямат водачи и ги посрещат празни зали. И на фона на това се канят да печелят изборите. " Нещо друго " ще значи еднолична власт на Румен Радев и замяна ".

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР