кадър и видео: БНТГрациите ни успяха да се преборят за

...
кадър и видео: БНТГрациите ни успяха да се преборят за
Коментари Харесай

Гимнастичките от ансамбъла: Този медал е нашето чудо

кадър и видео: Българска национална телевизия

Грациите ни съумяха да се преборят за олимпийската купа с Русия и по този метод възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска се окичиха със златните медали за първи път в историята.

Гимнастичките от ансамбъла на България по художествена гимнастика бяха извънредно щастливи и го демонстрираха на всички, с помощта на камерата на Българска национална телевизия в Токио.



„ Истинско знамение “, по този начин дефинираха своето отличие Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова.

„ В момента ни е доста мъчно да мислим, камо ли да приказваме, това е една сбъдната фантазия за нас, едно знамение. Не мисля, че се зарадвахме на вчерашното първо място, тъй като упованията се подвигнаха още повече. Днес се радваме, че успяхме да изиграем съчетанията си още по-добре от през вчерашния ден “, показа капитанът Симона Дянкова.

„ Може би като успеем да си съберем благите, ще намерим точните думи “, сподели Лаура Таатс.

„ Този орден е нашето знамение, благодарим на цяла България, на Илиана Раева, Весела Димитрова, Михаела Маевска, обичаме ви всички, всички, които ни поддържат “, добави Стефани Кирякова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР