Кадър и видео България Он ЕърТемата около обучението на учениците

...
Кадър и видео България Он ЕърТемата около обучението на учениците
Коментари Харесай

Учениците от 5, 9 и 12 клас доволни от завръщането си в класните стаи

Кадър и видео " България Он Еър "

Темата към образованието на учениците е измежду най-коментираните в изискванията на пандемия. Учениците от 5, 9 и 12 клас се завърнаха в класните стаи седмица по-рано от плануваното по график. Според проекта на просветното министерство -  те ще учат присъствено в идващите 2 седмици.  Още на 10 май обаче, към тях ще се причислят и децата от 6 и 11 клас, в случай че обстановката не се усложни.

Осмокласниците не са от учениците, които през днешния ден трябваше да са в класните стаи. Здравко и Денислав споделят, че са късметлии, защото паралелката им е единствена в учебното заведение и имат опция непрекъснато да учат присъствено. 

" Малко е неловко по този начин – една седмица на учебно заведение, другата вкъщи.  Доволен съм, че се върнахме към този момент за непрекъснато в класната стая, тъй като по този начин е по-добре и по-удобно за учене и за всичко. Все отново младежи сме, би трябвало връзка ", разяснява за " България Он Еър " осмокласникът Здравко Вълев.

" Смятам, че е доста по-добре да сме на учебно заведение, в сравнение с да сме затворени по къщите.  В същото време можем да се виждаме с другари и доста по-лесно съумяваме да научим материала , който ни преподават учителите ", показа другия осмокласник Денислав Иванов.

Освен Здравко и Денислав, от през днешния ден присъствено се образоват ѝ учениците от 5, 9 и 12 клас, плюс непрекъснатите от 1 до 4 клас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР